Slagelse Flisecenter

Bornholmsvej 8, 4200 Slagelse

Tilbehør og værktøj

Gode råd og professionel vejledning

Vi er leveringsdygtige i alt i værktøj og fliseskærere til opsætning af fliser og klinker. Både til håndværkeren og den private gør-det-selv mand. Vi ved som oftest, hvilket værktøj der er bedst at benytte til dit præcise projekt, og vi skal vi nok rådgive dig.

Wedi byggeplader

Vi leverer byggeplader i hårdt skum armeret med glasfiber og pålagt et tyndt lag cement. Disse er særdeles velegnet til opsætning af fliser og som afkobling mellem træ- og flisebelægning. Man kan med stor fordel benytte disse byggeplader ved etagebyggeri/renovering, da det sparer håndværkeren både tid og kræfter.

Pladerne vejer og fylder en brøkdel sammenlignet med plader af gasbeton, og de kan nemt forarbejdes med en almindelig håndsav.

Pladerne fås i et utal af varianter eksempelvis som rørkasser, runde og sneglehusformede elementer til brusekabiner.

Pladerne fås i størrelserne:

2,5 m. i længden og med tykkelser på: 10 mm, 12,5 mm, 20 mm, 30 mm, 40 mm, 50 mm, 60 mm, 80 mm og 100 mm. 1,25 m i længden og med tykkelser på: 4 mm, 6 mm og 10 mm.

Pleje og rengøring

Af pleje- og rengøringsprodukter forhandler vi Fila, som er et italiensk mærke. Det anbefales af 90 % af alle flise- og naturstensproducenter i Europa. Fila har alt til den daglige rengøring, behandling, afkalkning og vedligehold af nye som gamle fliser og natursten.

Vidste du at: Brun sæbe og sæbespåner er fedtbaseret og fastholder snavs.