Slagelse Flisecenter

Bornholmsvej 8, 4200 Slagelse

Natursten

Hos os køber du ikke bare en natursten

Vi tilbyder et stort sortiment inden for natursten. Læs mere om marmor, granit, travertin, skifer m.m. samt de mange anvendelsesmuligheder.

Kig forbi vores forretning i Slagelse, hvor du både kan se og mærke de mange produkter og miljøer, vi har udstillet.

Marmor

Marmor kan benyttes alle steder, og er meget populært i den moderne bolig. Marmor fås både i poleret og i antik marmor, samt i mange størrelser og formater. Lige fra mosaik til storformat.

Antik marmor er særlig velegnet til bordplader, hvis man ønsker et rustikt og antikt look. Marmor kræver særlig naturstensbeskyttelse.

Vidste du at: Når du behandler dine marmorfliser, bliver dine fuger også nemmere at holde.

Granit

Granit er en hård stentype, som er velegnet til stort set alle overflader. Granit fås i mange størrelser lige fra mosaik til stor format fliser på 60 x 120 cm.

Granitfliser kan vi levere i både blank, mat eller brændt overflade (anvendes ofte til for eksempel trapper, hvor der ønskes en mere skridsikker overflade).

Travertin

Travertin er en forholdsvis blød stentype primært bestående af kalk. Travertin er en porøs hullet stentype, hvor man ved spartling udfylder disse huller med en spartelmasse så tæt på travertinens farve som muligt. Travertin fås både spartlet og poleret.

Vi kan levere forskellige farver og størrelser for eksempel kvadratiske og i faldende længder.

Denne type sten kan benyttes både på gulve og vægge samt på udendørs facader.

Vinduesplader

Vi leverer vinduesplader i standardmål i flere typer marmor og granit. Vi kan levere efter mål i de fleste typer sten. Vinduesplader i sten er mere rengøringsvenlige og vandafvisende sammenlignet med vinduesplader i træ.

Bordplader

Vi leverer bordplader efter mål i både marmor, granit, komposit og skifer.

Bordplader i disse materialer er nemme at vedligeholde og meget anvendeligt som eksempelvis køkkenbordplade, da disse stentyper er fantastiske at udrulle bagværk på.