Slagelse Flisecenter

Bornholmsvej 8, 4200 Slagelse

Fliser og klinker

Hos os køber du ikke bare en flise eller en klinke

Vi sælger fliser og klinker lige fra små mosaikker til stor formats fliser. Læs mere om vores løsninger til både køkken, alrum, bad, stue, bryggers m.m.

Kig forbi vores forretning i Slagelse, hvor du både kan se og mærke de mange produkter og miljøer, vi har udstillet.

Køkken alrum

Det er praktisk med fliser og klinker i køkken og alrum, da det er nemt ift. rengøring af fedt, snavs og andet fra madlavning, spisning m.m.

Særligt stor formats fliser er populært, da de lader mindst mulig plads til fuger, og de får rummet til at synes større.

Fliser over køkkenbordet og komfuret samt som køkkenbordsplader er også praktisk og kan tilføre det eksakte look, man ønsker. Eksempelvis rustikt, sydlandsk eller minimalistisk.

Badeværelse

Fliser i badeværelset og i selve badet sikrer et rengøringsvenligt og hygiejnisk miljø. I et badeværelse kan du benytte alt fra små mosaikker til stor formats fliser og fra kvadratiske til rektangulære. Vi tilbyder specielle afløbsriste/linjeafløb for et særligt vellykket resultat.

Vidste du at: Man kan få fliser med nanobehandling i glasuren, der i princippet gør sig selv rene.

Entre og bryggers

I en entre og i et bryggers er det ofte praktisk med fliser og klinker med en høj slidstyrke. Samtidig skal rummet være indbydende, da det er det første, dine gæster bliver præsenteret for.

Bryggerset er ofte husets mest belastede gulv, hvor vi vasker tøj, stiller støvler, hænger vores overtøj m.m. Det kræver derfor fliser og klinker med høj slidstyrke og i praktiske farver, så det uundgåelige skidt fra det danske klima er mindst iøjnefaldende.

Stue

I mange hjem er stuen en integreret del af køkkenet, og det kan derfor være en fordel, hvis køkkenflisen og køkkenklinken fortsætter ind i stuen, og/eller at samme stil og design genbruges i stuen. Det vil gøre helheden total.

I en stue kan man med fordel overveje gulvvarme under fliserne/klinkerne, da det sikrer en bedre varmefordeling, og du slipper for, at radiatorer tager en hel del af vægpladsen.   

Soveværelse

Ofte anvendes der fliser og klinker i soveværelset af praktiske og rengøringsmæssige årsager. Flise- og klinkebelægning kan forbedre indeklimaet i forhold til allergier og overfølsomhed over for støv m.m. Samtidig er fliser og klinker med til at klimatisere rummet og gøre det køligere om sommeren.

Kombinerer du med det nye hurtigtvirkende gulvvarmesystem, vil du også opleve en energibesparelse om vinteren.

Garage

Klinker i en garage vil løfte standarden for hele boligen. Med klinker kan du sikre dig et langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit garagegulv. Det er ofte vigtigt i en garage at vælge klinker med høj slidstyrke. Det er også muligt at vælge gulvvarme under din klinkebelægning i garagen.

Vidste du at: Ved valg af den rigtige flise undgår du oliepletter på gulvet. 

Udendørs terrasse eller altan

Fliser og klinker til terrasser og altaner kan udføres både med traditionelt støbt underlag af beton eller lagt løst i sand. Endelig kan de også opklodses på specielle stilbare hjørneklodser.

Metoden med stilbare hjørneklodser kræver særligt tykke fliser på 20 mm. Denne metode er særlig attraktiv, hvis belægningen skal være nem at fjerne og/eller flytte.

Vidste du at: Keramiske fliser ikke bliver angrebet af alger og betonpest.

Skridsikre fliser og trappefliser

Fliser med skridsikker overflade er mere ru end andre fliser og klinker. De er særligt velegnede på eksempelvis handicaptoiletter og –bad, offentlige institutioner som plejehjem, skoler, børnehaver m.m. Også på trapper kan den skridsikre overflade være at foretrække.

Til trapper leverer vi også deciderede trappefliser, som fås i mange størrelser og formater. Trappefliser er særligt velegnet til trapper og reposer inde og ude. 

Swimmingpool og svømmehal

I swimmingpools og svømmehaller er fliser og klinker den foretrukne belægning. Her kan for eksempel vælges en hvid enkel flise i kombination med glasmosaikker. Glasmosaikker fås i mange farvekombinationer og med dekorationer af bl.a. delfiner.

Til svømmehaller anbefaler vi industrikeramik.

Træfliser

Klinker og fliser i trælook er til dig der ønsker trægulv med ikke ønsker det arbejde der skal lægges i at pleje det, for at opretholde kvalitet, visuelle udtryk og fornemmelse.

Hos Slagelse Flisecenter anbefaler vi i høj grad klinker i trælook, da det føles og ser ud som rigtig træ, men bare ikke giver brugs begrænsninger som f.eks. på et badeværelse. Her kan træfliser med fordel bruges, da klinkerne sagtens kan holde til vand og fugt.

Træfliser fås i mange flotte farver, varianter og i et stort udvalg af størrelser, således at du kan få lige det du drømme om til dit hjem eller terasse.

Klinkerne kan anvendes overalt hvor du ønsker et look af træ, men ikke ønsker besværet med et trægulv. Det er det tætteste du vil komme på rigtige træ og fordi klinkerne er produceret så elegant, får du mere end bare et flot og unikt gulv, men du får også en del af naturen ind i dit hjem.

Fliserne holder år efter år og kræver ingen særlig pleje for at bibeholde det varme og naturlige trælook.

Vidste du at: Træklinker både ligner og føles som træ.

Mosaik

Mosaikfliser er mindre fliser klæbet på net i alle former, farver og materialer. Mosaik er særligt velegnet til eksempelvis runde brusekabiner eller andre buede overflader.

Mosaik kan bruges alene på hele vægge eller gulve, eller de kan benyttes som kontrast, effekt eller som bort og dekoration i kombination sammen med andre fliser og klinker. Dette ses ofte i swimmingpools og svømmehaller.

Vidste du at: De mange fuger i mosaik er lettere at holde, hvis de fuges med epoxy.

Borter og dekorationer

Borter og dekorationer kan benyttes på både gulv og væg i alle rum. De kan understrege og fremhæve grundflisen og gøre helheden mere spændende og total, afhængig af om der benyttes matchende eller kontrastskabende borter og dekorationer.

Borter og dekorationer kan desuden tilføre det eksakte look, man ønsker. Eksempelvis rustikt, sydlandsk eller minimalistisk.

Terracotta

Terracotta fliser er uglaserede lerfliser i naturlige jordfarver. Da fliserne er ubehandlede kræver de en overfladebehandling for nem vedligeholdelse.