Slagelse Flisecenter

Bornholmsvej 8, 4200 Slagelse

Om os

Slagelse Flisecenter A/S sælger fliser og klinker til gulv og vægge. Vi sælger til både erhvervskunder og private kunder. Handler du hos os, handler du hos fagmanden og specialisten.

Hos os køber du ikke bare en flise eller en klinke.

Vi er leveringsdygtige i alt, der hører med for at opnå en totalløsning med et godt resultat. Vi har nøje udvalgt vores produkter, og vi rådgiver dig altid efter bedste evne, så du er sikker på en løsning af høj kvalitet og korrekt opsætning og udførelse. Vi er garant for kvalitetsprodukter, specialistviden, sparring og rådgivning fra en fagmand. 

Så kig forbi vores forretning i Slagelse, hvor du både kan se og mærke de mange produkter og miljøer, vi har udstillet.

Historien

Slagelse Flisecenter A/S drives af Poul Henning W. Nielsen og Susan H. Ley. Forretningens historie går tilbage til 1995, hvor Poul Henning og Susan overtog Slagelse Fliseforretning.

Poul Henning er uddannet murer, og arbejdede som selvstændig murermester inden overtagelsen. Det fortsatte han faktisk med i et par år, indtil det begyndte at gå stærkt med butikken, hvorefter både han og Susan dedikerede al sin tid til Slagelse Flisecenter. 

I 1998 blev lokalerne for små, og butikken samt lagerfaciliteter rykkede til Bornholmsvej 8 i Slagelse, hvor du også finder Slagelse Flisecenter i dag.