slagelseflisecenter i Slagelse, Sjælland, DK på Houzz

Kundeudtalelser


”Hos Stenstuens Vin- & Kaffebar er alle fliser og klinker fra Slagelse Flisecenter A/S. De har et bredt udvalg, stor faglig ekspertise og yder en virkelig god vejledning. Da Slagelse Flisecenter tilbyder totalløsninger, behøver du kun at handle ét sted. Vi oplevede også hurtig levering. Jeg anbefaler helt klart at handle ved Slagelse Flisecenter A/S”.   

Claus Bøgild, Aktivt Velvære og Stenstuens Vin- & Kaffebar

”Jeg rådgiver altid mine kunder til at handle ved Slagelse Flisecenter. Vejledningen er super god, og kommunikationen er behagelig og i øjenhøjde. Jeg føler, vi spiller på samme hold. Slutproduktet er i orden, og der er hurtig ekspeditionstid. Og efter Slagelse Flisecenter også er begyndt at sælge fx brusekabiner, miljøer m.m., ja, så er det jo blot blevet endnu bedre, da man kan få det hele samme sted. Det er nemt og effektivt og imødekommer til fulde mit behov”. 

Jacob Crone Rasmussen, murermester ved Gørlev Murerforretning.

”Slagelse Flisecenter A/S er dygtige til at sætte sig ind i kundens behov. De yder en virkelig god rådgivning og er heller ikke bange for at sige nej, hvis det ikke giver den bedste løsning. Vi har handlet bl.a. en antik marmor bordplade ved Slagelse Flisecenter, og de gav os tryghed til at prøve noget nyt.

Når vi handler, skal det være kvalitet. Det skal holde, og det skal være lækkert at omgive sig med. Vi ønsker ikke at gå på kompromis, og derfor handler vi ved Slagelse Flisecenter. Det er uden tvivl en rigtig god investering”.

Lis Lindenhoff, privatkunde.


Top